2011. április 14., csütörtök

És megint egy piros Easter project in red

Elkészült a harmadik is az amúgy szinte egyforma blokkok sorában. Ezúttal piros, mert a húsvéti tojások azért pirosban az igaziak. Gyakoroltam a tegnapi tűzésmintát még egy kicsit. Jó látni, hogy az ilyen sűrű tűzés mellett a le nem tűzött részek mennyire kidomborodnak. Szinte 3D-s hatást kelt a tojás a blokk közepén. Fokozandó a crazy jelleget, no meg kísérletképpen ezen a blokkon tényleg nincsenek párhuzamos vonalak, sem anyagdarabkák. A hatás mégis egységes, aminek nagyon örülök.



Még egy apróság: Csigaszabó PIF- játékot hirdetett a közelmúltban. Volt még egy kiadó harmadik helye...Mi tagadás a blogját nézegetve elcsábultam. Így a szabályoknak megfelelően én is meghirdetem a játékot újra:



A játék lényege, hogy az első három jelentkező, aki szeretne játszani, ajándékot kap tőlem egy éven belül. Meglepetést, valami szépet, amit csak neki készítek. Ehhez csak annyit kell tenni, hogy egy megjegyzésben tudasd szándékodat, majd a játékot hirdesd meg magad is. A blogodon (ha van ilyened)vagy a facebookon, ha más lehetőséged nincsen. Most pedig induljon a játék, szeretettel várom a jelentkezőket. :)
Legyen szép és kreatív napotok!
Szeretettel: Györgyi

1 megjegyzés:

Görgei-Reiner Rita írta...

Hú, nagyon jó lett ez a darab is!