2012. június 1., péntek

Ajándékok

A május gyakorlatilag erről szólt. Szinte semmit nem mutathattam meg út közben, hiszen hol lett volna akkor a meglepetés :o) Ládikó kisfiának a takarójával kezdődött. Ez volt a szülinapos játék májusi fordulójának egyik darabja:
A sor két másik babatakaróval folytatódott. Az egyiket Napos fiacskája kapta:
Persze a már kész, letűzött változatot nem volt időm lefényképezni, remélem Hajni megteszi és nála megnézhetitek majd :o) A másik takarót szintén a gyülekezetünk egyik új kisbabája kapta alig egy héttel ezelőtt:
A tűzés utáni állapottal kapcsolatban csak ismételni tudnám magam. Pedig nagyon szép tollas tűzést kapott... Végül elkészült a szülinapos játék másik májusi résztvevőjének Melindának az ajándéka is. Könnyelműen elárulta, hogy a kedvence a tulipán így tőlem egy tulipános táskát kapott :o)
A képet persze tőle vettem kölcsön... Azt hiszem sikerült mindent megmutatnom :o) Hétfőtől új munkahelyen, teljes munkaidőben folytatom. Nagyon más, nagyon új lesz minden. Biztos idő kell majd, amíg belerázódom... Legyetek hozzám türelmesek, amíg a kreatív énem is megtalálja a helyét! Legyen szép és kreatív napotok! Szeretettel: Györgyi

7 megjegyzés:

napos írta...

Gyönyörűek!!!! Épp én is megírtam a bejegyzést a csodaszép takarónkról, amit kaptunk.
ÉS nagyon örülök az új munkádnak is! Majd mesélj, nagyon kíváncsi vagyok!

Luca írta...

Nagyon szép dolgokat csináltál!

Editfolt írta...

Nekem a legjobban a 2. tetszik. Sok sikert az új munkához! Megjött a keret amit beszéltünk. De várj még mert jön több a jövő héten. az én Fiam is hazaért szabadságra Amerikából! Puszi!

Klári - klaraekszer írta...

Gyönyörű szépek lettek, biztos örültek nekik :)

Györgyi írta...

Megnéztem napos-nál a tűzött takaró képeit is, hát elállt a szavam!
Gratulálok

Ivory Spring írta...

Thanks for sharing the eye candies. Thanks also for visiting me - it's always lovely to hear from you.

Glenda írta...

Great designs there Gyorgyi, they make up in to lovely quilts. All the very best in your new job, hope you still have time to quilt. Cheers Glenda