2011. január 22., szombat

Melyiket válasszam? Which one do you prefer?

Már a befejezéshez közeledik az új fali quiltem, de kicsit gondban vagyok. Melyik hátteret válasszam? A fő bajom az, hogy ugyan mindkettő tetszik nekem, de egészen más hangulatú lesz a végeredmény. A zöld komoly, méltóságteljes, kicsit távolságtartó. A púderszínű kedves, melegséget sugároz, viszont nagyon csajos. (Talán túlságosan is). Persze választhatnék egy harmadik színt is, ami az előzőek előnyeivel bír, a hátrányaikat viszont kiküszöböli, de per pillanat ebből a két anyagból van elegendő mennyiségű a befejezéshez. (Azok közül persze, amiket ebben a munkában már használtam.)



Szeretném holnap befejezni, hogy azután mehessen a www.jokedvuadakozok.blogspot.com -ra ahol reményeim szerint elkel majd, az árát pedig továbbküldhetem Ralinának. Minden nap eszembe jut a története, ezért is dolgozom ilyen lelkesen a javára szánt darabon. Melyiket választanád? Hagyj nekem üzenetet a véleményeddel, nagyon kíváncsi vagyok rá! Szeretettel: Györgyi

1 megjegyzés:

napos írta...

A kettő közül nekem a virágos tetszik jobban. A zöld túl komor. Esetleg ha mintás zöld lenne, akkor azt is el tudnám képzelni.
Nekem egyébként azzal az anyaggal tetszene legjobban, ami a "Hit" blokk fölött van, vagy ami a "Szeretet" mellett balra.
:)