2011. október 9., vasárnap

Apró örömök

Valószínűleg nem én vagyok az egyetlen gyermeklelkű felnőtt, aki szívesen játszik. Adok-kapok játékokat, zsákbamacskát. Latinka őszi játéka is ebbe a kategóriába tartozik. Persze jelentkeztünk rá jónéhányan. Engem a "jószerencsém" Tiffany-Andival hozott kicsit közelebbi ismeretségbe. Régóta nézelődtem már nála, csodáltam a szépséges üvegtárgyait és azon merengtem, vajon mit szólna egy csereberéhez. Nos Latinka őszi játéka megoldotta nekem ezt a kérdést is :o)
A jól sikerült indigó festés alkalmával egy csodaszép királykék anyagot is sikerült kreálnom. Persze megint táska lett belőle. Hétköznapi, jól használható, pakolós. Ez került az én csomagocskámba, apró, patchwork tököcskékkel kiegészítve, hiszen őszi játékról volt szó.



És hogy mit is kaptam cserébe: hihetetlenül szép üvegtárgyakat. A szépséges üvegmedállal ellátott nyakláncoknak a lányokkal együtt örültünk - ugyanis Andi mindhármunkra gondolt! A potpourri-tartó tiffany-tál pedig egyből a kedvencem lett. Gyönyörű őszi színekben pompázik a kidolgozása pedig hihetetlenül kecses.Úgy csücsül a fürdő kis sarokpolcán, mintha egyenesen oda tervezték volna.
Nagyon szépen köszönjük!


Nagy öröm volt számomra részt venni a játékban. Jó volt adni - az izgalmakkal együtt, hogy vajon tetszik-e, amit a másiknak kigondoltam. És jó volt a várakozás és meglepetés izgalma is, amit a nekem küldött csomag kibontása jelentett. Gyerekes dolog? Lehet, de ennyire egész életemben szeretnék gyerek maradni!

2 megjegyzés:

Tiffany-Andi írta...

???? Mégis megérkezett??
Örülök, ha tetszik és örömet szerezhettem vele :-) Itt is elmondom, mennyire szép a táska, amit kaptam tőled, és itt is köszönöm :-) Szerintem a gyermek mindenkiben ott lakozik, és ez így a jó :-)
Jut eszembe! Én szívesen csereberélek....nem egyszer ütöttem már nyélbe barter üzletet. :-)

latinka írta...

Látjátok,milyen szerencsés kezem van:)))
Györgyi,minden nagyon szép,amit adtál,amit kaptál!
Játszani pedig jó,fogunk máskor is:))