2011. október 23., vasárnap

Csoki és kék

A legújabb őrült színkombináció. Az egész szeptember elején kezdődött a budaörsi bolhapiacon. Mellettünk egy néni régi német nemzetiségi ruhákat árult. Persze megnézegettük a ruháit is, de akkor nyílt igazán kerekre a szemünk, amikor a pult alól egy papírdobozban - afféle maradékként- gyönyörű pamutkötények kerültek elő. Ki hord ma már ilyesmit sóhajjal. Több sem kellett nekünk :o)Vagy ötpercnyi lelkes kotorászás és alapos felforgatás után 10! köténnyel távoztam. No ennyire lelkes szakács azért nem vagyok, viszont a pamutvásznak, amikből ezeket a "segédeszközöket" varrták, teljesen elvarázsoltak. Dinka dolog tudom, de mit csináljak?
Volt közöttük egy, ami azóta is a kedvencem: sötétbarna alapon apró fehér és nefelejcskék virágmintás, hosszában csíkos vászon. Persze, hogy kékekkel és barnával kellett kombinálnom :o) Ennél a kis neszinél a vásáron talált kötényekből négynek az anyagát is használtam:


Hát nem elbűvölő?


A szokásos felmosó(filc) alapra tűztem a jó tartás kedvéért. Szép magas lett, hogy a tusfürdők és samponok állva is elférjenek benne. Persze még egy szép kis húzóka azért kerül a cipzárjára. Újrahasznosítva?- Ó, igen.

Legyen szép és kreatív napotok!
Szeretettel: Györgyi

3 megjegyzés:

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Fantasztikusan szép munka,gyönyörű színek!!!

Álomjáró-Bozsomati írta...

Nem csoda, hogy elvarázsolódtál!!! Tényleg nagyon szépek!

napos írta...

A néni meg biztos nagyon örült, hogy ennyire tetszenek a kötények :)))