2011. június 20., hétfő

Hétvége Dömösön - júniusi apró fecnis projektek

Jó szokása a Kőszikla Gyülinek, hogy minden iskolaév végén együtt kezdjük a nyarat. Egy hosszú hétvégét töltünk el valahol közösen. Gyerekek, felnőttek, fiatalok és idősebbek. Remek programokkal, elvárások és kötelezettségek nélkül- élvezve a közösséget egymással és Istennel. Fel- és elszabadulva a munkás mindennapokból. Olyan jó volt látni a sok-sok különböző korú gyereket együtt játszani, nekünk felnőtteknek pedig a szokásos rohanás nélkül együtt kávézni, beszélgetni és persze varrni, mert a kreatív szombat délután is része a programnak minden évben. Mivel sokáig bizonytalan volt el tudunk-e menni az idén, én csupán haszonélvezője voltam a többiek kreatív projektjeinek. Varrhattunk tulipáncsokrot Hajnival, csodás filc hűtőmágneseket Katával vagy éppen repkedő madárkákat Bogival :O). A gyönyörű időben, hűs árnyékot adó fák alatt és legnagyobb örömünkre rengetegen! Még azok is velünk varrogattak, akiknek nincs módjuk vagy lehetőségük az évközbeni pénteki varrásokon részt venni. Nálam ezek a szépségek születtek:



Talán a gyöngy a legjobb méretarány a képeken, igazán apró projekteket varrtunk. A tulipánok feje nincs 5 cm, a madárka végső mérete alig 3! Mivel még mindíg elszántan dolgozom a foltvarró pályázatra beadandó faliképen, nemigen lesz időm más apró fecnis projekttel nevezni Gina játékában ebben a hónapban.
A hétvégéről a gyerekek is csak szuperlatívuszokban tudnak beszélni.
Régen láttam őket ennyire felszabadultnak. Arról nem is beszélve, hogy hozzánk hasonlóan a legjobb barátaikkal lógtak majd három napig (TV, internet és egyéb csacskaságok nélkül).
Kedves Gyülekezetem: Igazi áldás volt veletek lenni, köszönjük, hogy megosztottátok velünk ezt az időt!
Legyen szép és kreatív napotok!
Szeretettel: Györgyi

Nincsenek megjegyzések: