2011. június 1., szerda

Az öko-táska új gazdája és egy díj

Tegnap éjfélkor lezárult az Angel Patches első játéka. Az összesen 26 lelkes jelentkező közül a szerencse Bakternőnek kedvezett, a legkisebb Tündérlány ugyanis az ő nevét húzta ki a "kalapból". Gratulálok, és kérlek írd meg nekem milyen címre postázhatom a nyereményedet. Remélem büszkén hordod majd bevásárolni és jó szolgálatot tesz neked! A többieknek is köszönöm, hogy játszottatok velem :O)


Díjat kaptam immáron másodszor. Be kell valljam az elsőről szégyenletesen megfeledkeztem. Olyan időszakban érkezett, amikor kicsit el voltam havazva mindennel és a küldőjének ugyan megköszöntem, de a többi sajnos elmaradt :O( Ezt a hibát nem akarom még egyszer elkövetni, hiszen valódi megtiszteltetés, hogy egy másik kézműves éppen nekem adja tovább a stafétát, mert tetszik neki, amit csinálok.
Visszatérve az elejére: nagyon köszönöm Erikának, hogy rám gondolt- alig fél év nyilvános tevékenység után nagyon jól esett az elismerés.


Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem fontosak a visszajelzések a munkáimmal kapcsolatban. Jó érzés, ha másnak is tetszik, és elgondolkodtat ha nincs reakció. Eléggé kritikus szemmel nézem az alkotásokat, és tudom, mit csinálnék másképpen legközelebb. Már maga az alkotás folyamata, ahogyan valami új kerül ki a kezeim közül boldoggá tesz. Ha úgy érzem sikerült megvalósítanom, amit elterveztem, egyenesen elégedetté. Ez pedig egy magamfajta perfekcionista ember számára nagy szó.
És most a díj boldog tulajdonosaként a jöjjön a 10 dolog amit szeretek:

- Először is a családom- ők a legfontosabb emberkék az életemben, teljessé tesznek ott, ahol hiányos vagyok, körbevesznek a szeretetükkel.

- A gyülekezetem, ők a második otthonom. Azoknak az embereknek a csoportja akikkel egy a hitem. Akik példát adnak és akiktől rengeteget tanulok: emberségből, önfeláldozásból, Istennel való közösségről, barátságról.

- Mindent, ami kézműves dolog akár értek hozzá egy kicsit, akár nem. Lenyűgöz, ahogyan az ügyes kezek használják az Istentől kapott tehetségüket,ahogyan az anyaggal bánnak (legyen az textil, fű, fa , virág agyag vagy bármi más)

- Szeretem az őszinteséget, mert ez minden jó kapcsolat alapja.

- Az elfogadó környezetet, amiben igazán kibontakozhat az, aki vagyok.

- Az engem körülvevő világot. A változékonyságával és sokféleségével együtt.

- A színeket, különösen a kéket és a bordót.

- A gyermeki lelkületet: a feltétel nélküli bizalmat és rácsodálkozást. Kár, hogy kevesen maradunk ilyenek egy bizonyos kor felett - a kicsikben viszont olyan jó felfedezni a létezését :O)

- Szeretem a nyugalmas délutánokat és a jó könyveket. Így együtt különösen jó kombinációt alkotnak.

- És végül de nem utolsó sorban szeretek varrni. Kézzel, géppel, varrótűvel. Ruhát, takarót, faliképet. Keresztszemest, vagy hardangert. Igazából az apropó, vagy a stílus mellékes. A végeredmény és az alkotás folyamata számít, és az öröm, ami ezekből fakad.

A díjat ezennel ünnepélyesen tovább is adnám Editfoltnak, akinek a munkáit nagyon szeretem a sokféleségük és szépségük miatt. És Erzsónak aki mindig felvidítja a napomat az írásaival és a különleges alkotásaival.

Legyen szép és kreatív napotok!
Szeretettel: Györgyi

5 megjegyzés:

latinka írta...

Gratulálok a nyertesnek,és köszönöm a játéklehetőséget!

Polly írta...

Bakternő, gratulálok a nyereményedhez!
Györgyi, köszönöm a játéklehetőséget!

Ivory Spring írta...

What an adorable bag. Thanks for visiting me - it's great to hear from you again.

Bakterno írta...

Köszönöm szépen! Nagyon örülök! Sosem nyertem még ilyen játékban! Nem reméltem, hogy nekem kedvez a szerencse! Este írok, most vágtatok dolgozni! Nagyon jól indult a napom!

erzsó írta...

Györgyi!
Én tényleg mérhetetlenül le vagyok tompulva...
Elolvastam a bejegyzést, örömködtem, hogy milyen szépen írtál arról, hogy mit szeretsz.
Az a név hogy Erzsó, nagybetűvel viszont semmit sem mondott... :-)
Nagyon köszönöm, hogy megtiszteltél vele, ölellek!
A díj köszönete képpen 10 dolgot kell írni amit szeretek?