2011. március 11., péntek

Sárga crazy folytatás Yellow crazy blocks &embroidery

Szépen lassan, ahogy az időm engedi haladok az apró fecnis sárga projektem hímzés részével is. Beszéljenek egy kicsit a képek:
Így fest most a központi blokk:


Ez volt az első hímzett egység- ezt már korábban is mutattam:


Ilyen lett a második:


A harmadik:


És a még csak félig kész negyedik:


Nem akartam teljesen egyforma hímzett blokkokat varrni, így viszont egy kicsit tovább tart mire a végére jutok. Remélem ma este befejezem és folytatni tudom a több egységből álló szegéllyel a jövő héten. Megfontolom, hogy nevezzek-e vele a foltvarró céh és a tatabányai foltműhely közös pályázatára, a virágos kategóriában. (Bővebb információ, akit érdekel a Magyar Foltvarró Céh hivatalos honlapján). Ehhez viszont az kell, hogy a pályázati feltételeknek megfelelően a kész mű mérete legalább 1 m2 (azaz négyzetméter) legyen. Szóval még fontolgatom.
A hosszú hétvége kapcsán én is Anyuka és Háziasszony üzemmódba kapcsolok, így valószínűleg a kreatív hajlamaimat is ezen tevékenységek kapcsán élem meg :O)
Legyen tartalmas hosszú hétvégétek a családjaitokkal és mindazokkal (a dolgokkal és személyekkel) akiket szerettek.
Szeretettel: Györgyi

Ui: Aki még nem tette, de szeretné elkészíteni Esther Aliu új és fantasztikusan szép Free BOM-ját: Az első részt márc.15-ig töltheti le, innen, utána felkerül a második része és az első csak fizetősen lesz elérhető.

1 megjegyzés:

LuAnn írta...

Your embroidery is just beautiful. I wish I could do that, but I have no idea how you did those flowers. Wow!