2011. március 23., szerda

Csajos homokórák Double hourglass in girlie look

Kipróbáltam a dupla homokórákat azzal a gyorstechnikával, amit néhány napja ajánlottam a figyelmetekbe. Volt egy piros (!) fehér virágos anyagom, amitől már egy ideje szívesen szabadulnék. Nem extrém csúnya, de valahogy mégsem kedvelem túlságosan. Tettem mellé egy vadonatúj rózsaszínt (ez bezzeg tetszik) és hogy ne legyen nagyon vad az összhatás fehérrel (inkább tojáshéjszín) derítettem az egészet. A végeredmény még engem is meglepett: igazi csajos darab lett! Terveim szerint a széles világos szegélyére apró yo-yo-kat varrok - még ki kell találnom milyen elrendezésben :O)


És a teljes kép (jelenleg):


Nektek hogy tetszik a piros és a rózsaszín együtt?
Nem akarom a szegélyt túlkomplikálni, de muszáj valami, nem túl erőteljes díszítést tennem még rá, anélkül túl szimplának érzem. Talán egy kis kanyargós, leveles tűzés, virágok helyett yo-yokkal? Még rágódom rajta egy kicsit.
Legyen szép és kreatív napotok!
Szeretettel: Györgyi

5 megjegyzés:

LuAnn írta...

I love your pink and red fabrics together, and what a great border. All of those circles will take a lot of time to sew, but I think they will be pretty when you are finished.

Editfolt írta...

Jó együtt szerintem. bár én inkább lila párti vagyok. azokat a pöttyöket hogyan rögzíted rá?

napos írta...

Nekem kicsit sok ez a két szín együtt. :)
De az összhatás nagyon szép lesz. Tudod már, hogy mi lesz belőle?

Varga Györgyi írta...

Editfolt: Egyesével fogom a yo-yokat felvarrni a végleges helyükre. Egyre inkább hajlok a leveles-virágos-kacskaringós külső szegély felé :O)meglátjuk mi sül ki belőle.
Napos: Közeleg a húsvét, valószínűleg ebből is ajándék terítő-falvédő lesz, ha mégsem lehet, hogy a meskán fog kikötni.
Szeretek sokféle dolgot kipróbálni-sokszor konkrét cél nélkül, de hosszú évek tapasztalata alapján nem nagyon szokott nálam maradni a végeredmény :O) (sokszor még az sem, amit egyébként magunknak varrok)

napos írta...

Nagyon tetszenek a munkáid, a blogod és örülök, hogy ismerhetlek!

Hoztam egy pontot neked.
http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html