2011. március 21., hétfő

Pannka 10 éves

El sem hiszem! A nagyobbik tündérlány 10 éves lesz a héten. Jó dolga van: akárhová megyünk mindenütt őt ünnepli a család. Szombaton a barátnői voltak nálunk, vasárnap az egyik nagymamánál ünnepeltünk. Kicsit furcsa nekünk ez az otthon rendezett "lánybuli". A fiúk sosem igényelték, hogy a családi ünneplés mellett (helyett) bulit rendezzünk nekik, Pannka azonban igazi "társasági ember". Rengeteg barátnője van. Amikor még kicsi volt, minden nap új barátja/barátnője volt a játszótéren és a régebbiekre is volt gondja. Csak akkor esett kétségbe egy kicsit, ha egyedül voltunk kint. Ez a hozzáállása azóta sem változott... Tehát a szombati iskola után lánybulit tartottunk- mindenki örömére. A barátnői aranyosak voltak, a kicsit teljesen lenyűgözte a sok nagylány, akik játszottak vele. Kis híján ő fújta el a gyertyákat a szülinapi tortán. A legjobb barátnője nálunk is aludt... Pannka szerint ez volt a "legjobb szülinap" amit csak tartottunk eddig :O)
Mivel a bulin megkapta a mi ajándékainkat is, most már megmutathatom mit készítettem- megjegyzem az ő kifejezett kérésére:
Megvarrtam tehát életem első Tilda babáját. Nem szégyellem bevallani: nagyon élveztem! Anyagot festettem a testéhez, és a Jane Austin-os ruhácskát varrtam meg hozzá egy régi nyári ruhából:


Azért, hogy teljesen készen legyen még egy pár cipőcskét és egy angyalszárnyat varrnom kell neki!


A másik nagy kívánság egy újabb nyuszi volt (Rozit a pici tündérlány kisajátította), így készült egy újabb fehér nyuszi, ezúttal az is Tildás kivitelben:


Nagyon megkedveltem ezeket a figurákat, valószínűleg nem ezek az utolsó darabok, amiket ebből a sorozatból megvarrok.
Annyira örülök, hogy a lányaim értékelni tudják a saját készítésű dolgokat. Hiszen minden nekik készített ajándékban benne van egy kicsi a szívemből is :O)
Legyen szép és kreatív napotok!
Szeretettel: Györgyi

1 megjegyzés:

Julcsi írta...

Isten éltesse őt továbbra is!
A baba is és a nyuszi is ismét precíz munka.