2011. július 28., csütörtök

20 éve

vagyok a felesége a férfinak, akit szeretek. 20 éve igazítom a lépéseimet az övéhez. A jó időkben és a nehezekben is. Amikor jó kedvem van és amikor borongós akkor is. Mert összetartozunk. Mert amikor igent mondtam neki (és ezzel nemet mindenki másnak), akkor a gyönyörű érzések mellett az értelmemmel és az akaratommal is kimondtam: csak Te. Hosszú idő. Még leírni is furcsa, hogy az életem nagyobbik részét feleségként, családos emberként éltem le. (Nem nehéz kikövetkeztetni, hogy még éppen innen vagyok a negyedik X-en.) És bár nagyon okosan kell bánnom az időmmel, hogy a csak nekem fontos dolgok is beleférjenek a mindennapjaimba, el sem tudom képzelni az életem Nélküle (nélkülük). Mert fontosak. Jóval fontosabbak, mint a ma oly sokat emlegetett önmegvalósítás. Ami persze így sem elérhetetlen álom, csak gondosan tervezett apró idők folyamata. Boldog vagyok. Még 20 év után is. Ilyen egyszerűen és mégis sokfelé ágazó módon. Aki átélte tudja, aki nem annak lehet, hogy hiába is magyaráznám.
Tegnap volt az évfordulónk. Olyan ajándékot kaptam, hogy sírtam örömömben. Mibe került? A ráfordított időbe, energiába, kreativitásba. Talán egyszer megmutatom. Most csak annyit mondhatok: Köszönöm.
Györgyi

13 megjegyzés:

Tünde írta...

Szívből gratulálok!

Kata írta...

Boldog házassági évfordulót!!!! Még legalább 3x ennyit :)

latinka írta...

További hasonlóan boldog éveket kívánok!

Monica írta...

Gratulálok a boldogságodhoz és a továbbiakban is hasonlókat kívánok nektek!

Monika írta...

Ritka kincs tulajdonosa vagy.Isten éltessen benneteket továbbra is!♥

Cinella írta...

Sok boldogságot a további évekhez is! :-)

Varga Györgyi írta...

Köszönöm szépen :o)

Editfolt írta...

A mi házassági évfordulónk is július 27-én volt. És a 20. Csak sajnos beárnyékolta egy kicsit, hogy Apukámat ma temettük. A fiaink is most érettségiztek az idén. Szerintem nagyon hasonlóak lehetünk így látatlanban ki merem jelenteni. Sok boldogságot Nektek!

Kata írta...

Szeretettel gratulálok és még sok-sok boldog évet kívánok!
A mi házassági évfordulónk augusztus 6-án lesz.28 évvel ezelőtt mondtam igent a kedvesemnek.Kimondva nagyon sok,de elrepült mint egy pillanat!

erikastyle írta...

Nagyon sok Boldogságot kívánok, nem csak az elmúlt, de a jövőben is! :))) Nagyon szépen fogalmaztad meg a gondolataidat, az érzéseidet! :))) Jó volt olvasni, én is köszönöm! :)

Álomjáró-Bozsomati írta...

Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Amy-kreatív írta...

Sok boldogságot nektek!

Jutus írta...

Tiszta szívből gratulálok!!!!