2012. április 3., kedd

Hippi pipik

és hobó nyuszik, avagy megint tömbösítek. Mit tegyen az ember lánya, ha ünnepek közeledtével még a szokásosnál is kevesebb az ideje. Varrni meg ugye kell, egyenesen muszáj. A futó nagy projektek mellé aprókat választ. 10, maximum 20 perc alatt, esetleg több részletben elkészíthető apróságokat. Így születtek a pipik, no meg a nyuszik is. Néhány textil tojással kombinálva (amit persze elfelejtettem fotózni) Persze itthonra egy sem maradt belőlük, úgyhogy húsvétig még biztosan készül néhány.




A pipik alapötlete egy régi Burda magazinból származik némiképp módosítva, csak hogy a sajátomnak érezhessem. Az alapformáról ITT találhattok leírást. A nyuszik alapformájáról pedig ITT

Ilyen nyuszkókat velünk együtt is varrhattok a Kőszikla Gyülekezet húsvéti családi napján április 7-én szombaton délelőtt 10 órától Budaörsön, a Nádasdűlő sétány mögötti játszótéren. A buszvégállomás és az IKEA-Auchan komplexum közvetlen szomszédságában. A gyerekeket tojáskeresés, bohócok, ugrálóvár és sokféle játék várja. Csak hogy a mamáknak, nagytesóknak legyen ideje kreatívkodni is :o)
És igen ez volt a reklám helye! Remélem kedvetek támad csatlakozni hozzánk és találkozunk szombaton.

Legyen szép és kreatív napotok!
Szeretettel: Györgyi

Nincsenek megjegyzések: