2011. november 6., vasárnap

Gréti ajándéka

Teljes erővel zajlik Rita szülinapos játéka. Résztvevőként azt vállaltuk, hogy a velünk egy csapatban lévő kreatív társaság minden tagjának a szülinapjára (önként és dalolva) saját készítésű ajándékot, no meg képeslapot küldünk. Fellendítve ezzel nemcsak a Magyar Posta forgalmát, de egyben fokozva a szülinapos örömét is, aki ily módon 14 meglepetéscsomaggal gazdagodik. Persze a nagy napot megelőzően élénk kérdezősködés folyik, hiszen ki ne szeretne valóban örömöt szerezni a másiknak, akit csak a netről és sokszor meglehetősen kevéssé ismer :o).
Higgyétek el hihetetlenül izgalmas dolog, arról nem is beszélve mennyire inspiráló, hiszen mégsem akar az ember 14 egyforma ajándékot gyártani!!! Hol maradna akkor a meglepetés? Mivel Gréti már megkapta a csomagocskáját tőlem is, így a tartalmát nektek is megmutatom:


A monogramos tolltartó egyébként kifejezetten a szülinapos óhaja szerint készült. Mert figyelem ám a leveleket a levelező listánkon :o). Innen is, kicsit késve is : Nagyon boldog szülinapot Gréti!

A kifordítható textil tálka elkészítését holnap, egy tutorial formájában nektek is megmutatom!
Legyen szép és kreatív napotok!
Szeretettel: Györgyi

1 megjegyzés:

Györgyi írta...

Ha ilyen szépen tudnék tűzni, mint te, akkor lenne igazán szép napom! :)
Szerencsés lány ez a Gréti!:)))