2011. szeptember 5., hétfő

Piros táska még egyszer

Az úgy kezdődött, hogy az egyik munkatársnőmnek megtetszett a táskám. Az, amit magamnak varrtam. Sok nagy zsebbel, széles vállpánttal, tekintélyes méretben. Jól megnézte, aztán kért egy ugyanilyet. A dolog szépséghibája, hogy hasra ütve varrtam, szabásminta és különösebb tervezés nélkül, hónapokkal ezelőtt. Kis méricskélés után elkészült a remake. Nem ikrek, de testvérnek elmegy. Más lett a nagy zseb rátétmintája, egy kicsit a színei, de minden más tekintetben kiköpött nővérkéje. Remélem legalább annyira tetszeni fog, mint az eredeti :o)


Ő pedig már az én óvodába készülő tündérkém. Nem kicsi, hanem -szeptemberi lévén- "mini" csoportos lesz az idén. Ami a méretei alapján elég vicces, mert olyan magas, mint a legtöbb középsős :o). Jövő hétfőn lesz a beszoktatós napja. Amire persze semmi szükség, hiszen pénteken, amikor Apával benéztek az oviba, az én pici tündérlányom csak belejtett a csoportba, Apát elküldte ügyintézni (Te csak menj nyugodtan, én majd itt megvárlak!), majd jó félóra múltán alig lehetett kiimádkozni onnan. Karattyolt, játszott mindenkivel - láthatóan elemében volt. Olyan jó látnom, hogy mióta dolgozom és jóval kevesebbet vagyok otthon, mennyire jó barátságba keveredtek ők ketten. Nem mintha eddig idegenként néztek volna egymásra, de ez most minőségileg más. Igazi apa-lánya kapcsolat. Jó nézni őket, amikor együtt nyüzsögnek. Rendezik a kertet, az udvart, beszélgetnek, játszanak. Ugye csodaszép?


Legyen szép és kreatív napotok!
Szeretettel: Györgyi

6 megjegyzés:

napos írta...

És akkor egy fejjel magasabb, mint a többi minicsoportos? :)
A táska pedig fogadni merek, hogy tetszeni fog a munkatársadnak!

latinka írta...

Igen,nagyon aranyos csajszika! :)))
Milyen szerencsés vagy,hogy ilyen szívesen megy oviba. Nekem mindig majd megszakadt a szívem,amikor sírva hagytam ott. De régen is volt... Most meg azért kesergek,mert mindkettő másik városban van albérletben.

Álomjáró-Bozsomati írta...

Igen! Csodaszép! :-)

töpszlívi írta...

Nagyon jó lett a táska. Szerintem nem is kell két tök egyforma. :))))
Nagyon aranyos a kislány. Nekem majd jövőre megy oviba....kíváncsi leszek ő szereti-e.

Editfolt írta...

Az enyémek is simán mentek oviba. Nagy könnyebbség ez az aggódó anyáknak.
A táskával úgy jártál mint én a Tőled kapott képpel. Nyáron a holland barátaink le akarták könyörögni a falamról így nekem is varrnom kellett egyet nekik. Persze nem lett olyan profi, de megfelelt. Most majd szülinapi játékra is készítek egyet.

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

A táska nagyon szép munka,a kislány meg nagyon édi!