2011. augusztus 29., hétfő

Havazás

Leginkább bennem és körülöttem.Péntek hajnaltól vasárnap késő estig nem is jártam otthon.
-Elvállaltam egy 6 órás munkát és dolgozom.
-Szombaton lezajlott rendben az Idesüss - Budaörs Napja fesztivál, ahol bemutatkozott a Kőszikra Kreatív (Folt)Műhely. Ezek ugye mi lennénk a Lányokkal. Hihetetlen meleg volt, de sokan megálltak beszélgetni velünk és joggal pályázhattunk volna a vásár legszebb standja címre is :o). Tényleg tetszhetett, amit láttak, mert csak Budaörsön két helyre kaptunk még meghívást szeptemberben. Külön öröm volt olyanokkal találkozni, akik a "kedvünkért" jöttek ki. Megismerkedni a kedves "olvasókkal" személyesen. Igazi meglepetés volt számomra, de hallatlanul jó érzés egyben.






-Vasárnap végre megint láttam a gyereksereg egy részét, sőt a legkisebb tündérlány és a legkisebb fiú (a maga immár 180 cm-ével) eljött velem megnézni a foltvarrós kiállítást Tatabányán. Nagyon szép volt. Nagyon inspiráló. Sajnos a tanulós, együttvarrós részekről lemaradtam, de ugye ne akarjon az ember egyszerre két vagy akár több helyen lenni :o)
Így visszanézve jó kis pörgős hétvége volt. Számomra meglehetősen szokatlan, de összességében remek. Csak a varrós projekteimmmel haladok lassan - nagy bánatomra.
De nem bírom ki egy kis részletet megmutatok a készülő "műből":


Hurcolom szegényt mindenhova magammal, és ha csak egy kis időm van böködök szorgalmasan...
Legyen szép és kreatív napotok!
Szeretettel: Györgyi

3 megjegyzés:

Editfolt írta...

Biztosan ez is gyönyörű lesz mint minden ami a kezeid közül kikerül! Én is kacsalgok egy ilyen mintával de még csak itt tartok. Most egyelőre anyagot kellene vennem. Valamihez!

Álomjáró-Bozsomati írta...

Hú a mindenit! Már most látom, hogy valami csoda lesz a késülő mű!!!
Nagyon jók időnként ezek a pörgős hétvégék! Csak aztán győzze kipihenni az ember! :-)

Böbe Morzsák írta...

Minden munkád gyönyörű. Sokat tanulunk Tőled!