2011. augusztus 12., péntek

Festettem

persze anyagokat. Vidám és főleg csajos színeket, mert nagyon megcsappant a készlet, textilfestékem pedig volt otthon. Az egyetlen meglepetés akkor ért, amikor a terrakottának címkézett festékem padlizsán lilára festette a nyers vásznat :o) A színe viszont tetszik, úgyhogy nagyon nem is bántam. Nagy lelkesedésemben még két adag nyers színű hímzőcérnát is megfestettem (egyszínű és melírozott változatban)


A kollázskészítés az új office programokkal lehet, hogy örök rejtély marad számomra, így aztán már a fényképezéskor egymás mellé rendeztem az anyagkupacokat. (csak zárójelben tenném hozzá, hogy a régebbi változattal lazán megcsináltam, úgyhogy én ezt nem nevezném "fejlesztésnek")
Tegnap megérkezett Gina ajándék kulcstartó szettje is. Élőben is olyan szép, mint a képeken. Köszönöm szépen!
Ma pedig a szokásos együtt varrós péntek lesz Budaörsön a Lányokkal. Remélem ma készre varrjuk a híres-neves bábparavánt és ősszel már egy másik projekttel kezdhetjük az új tanévet. (Ha elkészülünk vele ezt a meglehetősen nagy méretű darabot is visszük az Idesüss-re :o))
Legyen szép és kreatív napotok!
Szeretettel: Györgyi

6 megjegyzés:

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Annyira szépek a munkáid csak ámulok a sok szép mindenben amit eddig csináltál.Nagyon kreatív vagy!

latinka írta...

Jók lettek!
A terrakottával ugyanígy jártam,azóta is imádom a színét:)

Editfolt írta...

Na ne csináld. Már azt hittem mindent megtanultam Tőled és erre tessék! Kár hogy nem egy csoportban vagyunk a szülinapi játékban, mert Tőled biztos saját festésű anyagot kérnék.:D Egyébként az ikeás natúrt fested? És mivel? Kolombusszal? Lehet, hogy ki kellene próbálnom? Én a múlt héten vettem a natúrból még 23 m-t.

Álomjáró-Bozsomati írta...

Szépek lettek! A terrakottával én is így jártam! Már kétszer is! Így most már annyira furdalja az oldalamat, hogy vajon milyen is lehet a terrakotta!? :-)

Varga Györgyi írta...

Köszönöm :o)
Editfolt: nyers színű molinót és kevert szálas anyagokat festettem. Colombus-sal. Kislábasban a tűzhelyen...
Álomjáró-Bozsomati: Terrakotta címszó alatt én valami narancsos-vöröses színre számítottam, volna...

F.Gina írta...

Szépek ! Szívesen, örülök, hogy tetszik :))