2012. június 19., kedd

Csak egy szál virág

Régóta nagy kedvencem az ólomüveg. A katedrális ablakoktól a gyönyörű Tiffany lámpákig minden változata. A "titkos" mit szeretnék még megtanulni ezen a földön listámon is rajta van ez a technika. Most a varrott változata készült el, az is csak hamisított változatban. No nem az érdeklődés, csupán idő hiányában.Elballagott a mesebeli legkisebb fiú. A rózsás faliképet a felsős osztályfőnöke kapja. Nem pedagógusnapra, nem is a ballagásra, csak most az évzáróra, mert tegnap éjjel sikerült befejeznem. A tűzés így is elmaradt, ami bánt is egy kicsit. De arra már tényleg nem futotta :o)
Legyen szép és kreatív napotok!
Szeretettel: Györgyi

2012. június 11., hétfő

Egy kimaradt

Még májusban fejeztem be ezt a kis faliképet is. Nászajándékba kapta a gyülekezetünk egyik ifjú párja. Ági és Gábor: Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek a közös utatokra! Legyen szép és kreatív napotok! Szeretettel: Györgyi

2012. június 1., péntek

Ajándékok

A május gyakorlatilag erről szólt. Szinte semmit nem mutathattam meg út közben, hiszen hol lett volna akkor a meglepetés :o) Ládikó kisfiának a takarójával kezdődött. Ez volt a szülinapos játék májusi fordulójának egyik darabja:
A sor két másik babatakaróval folytatódott. Az egyiket Napos fiacskája kapta:
Persze a már kész, letűzött változatot nem volt időm lefényképezni, remélem Hajni megteszi és nála megnézhetitek majd :o) A másik takarót szintén a gyülekezetünk egyik új kisbabája kapta alig egy héttel ezelőtt:
A tűzés utáni állapottal kapcsolatban csak ismételni tudnám magam. Pedig nagyon szép tollas tűzést kapott... Végül elkészült a szülinapos játék másik májusi résztvevőjének Melindának az ajándéka is. Könnyelműen elárulta, hogy a kedvence a tulipán így tőlem egy tulipános táskát kapott :o)
A képet persze tőle vettem kölcsön... Azt hiszem sikerült mindent megmutatnom :o) Hétfőtől új munkahelyen, teljes munkaidőben folytatom. Nagyon más, nagyon új lesz minden. Biztos idő kell majd, amíg belerázódom... Legyetek hozzám türelmesek, amíg a kreatív énem is megtalálja a helyét! Legyen szép és kreatív napotok! Szeretettel: Györgyi